Over ons

Over BQE

Back Quality Ergonomics: Nederlands marktleider op het gebied van ergonomische stoelen, met een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 30 landen wereldwijd. Ooit voortgekomen uit het Haagse Rugscholings- en Adviescentrum werken we al ruim dertig jaar aan de gezondheid van mensen met een zittend beroep – met name behandelend specialisten. Betrokken, deskundig en innovatief blijven we onze unieke eigen lijnen ontwikkelen in samenwerking met medici en ons landelijk netwerk van adviseurs. Wat ons beweegt, is úw beweging. De ergonomisch perfecte oplossingen voor zittend werk zorgen ervoor dat wie anderen helpt, dat kan blijven doen – jarenlang.

Hoe werkt een BQE-ontwerp?

Zit u ook 90% van de dag? Dan is de druk op de tussenwervelschijven twee keer zo hoog als bij staand werk. De gevolgen variëren van vage pijn tot forse klachten in de onderrug – bij maar liefst drie van de tien personen zelfs dagelijks. Afwisseling van houding helpt de statische druk op de wervelkolom te voorkomen: precies het uitgangspunt bij de ontwerpen van BQE. Het dynamisch zitten ondersteunt de betere zithouding, vermindert verzuim en draagt actief bij aan gezondheid en levenskwaliteit. Meer informatie

of bel 0174 29 77 99

Ondersteuning op locatie

Ervaar op de werkplek Proefplaatsing aanvragen Ontdek en vergelijk

Stoeladvies

Met een goede analyse en instructie krijgt u het optimale effect – dat vinden we belangrijk. U investeert immers niet alleen in een stoel; u investeert in een gezond lichaam. Daarom hebben onze medewerkers ook een (para)medische achtergrond. Maak vandaag nog een afspraak voor uw stoeladvies, en kom de verschillende modellen van een uitgebreide voorselectie uitproberen in onze showroom op ons hoofdkantoor.

Het stoeladvies bestaat uit:

Een kort gesprek over uw werksituatie en/of klachten.

Het selecteren van de best passende stoel

Waar nodig het adviseren over de inrichting van uw werkplek

Het bepalen van de juiste werkhoogte aan de hand van een werkpleksimulator.

Vervolgens maakt u een keuze uit het grote gamma aan bekledingssoorten en kleuren: wij adviseren u graag maar verklappen vast dat eigenlijk niets onmogelijk is – het grote voordeel van eigen productontwikkeling. Daarnaast is het mogelijk om de stoel persoonlijk bij u af te leveren en in te stellen. Prijsindicatie: afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en gewenste uitvoering. Rekent u voor een goede stoel op een ‘vanaf’prijs van zo’n € 500,- exclusief btw.

Beurzen

NOG jaarcongres

Groningen

01 - 03 april 2020

Beauty Trade special

Utrecht

04 - 06 april 2020

Henry Schein Open Huis dagen

Almere

17 - 18 april 2020

Vakbeurs Totale Voetverzorging

Houten

18 - 19 april 2020