Ergonomische zadelkruk: Ondersteuning tijdens uw werkdag

Voert u werk voornamelijk zittend uit? Dan is het belangrijk dat je een juiste en actieve houding aanneemt. Hiervoor is een ergonomische zadelkruk een slimme oplossing. Krijg meer energie door dynamisch werken!

De zadelkrukken van BQE bieden u gedurende de hele dag ondersteuning. Zo worden uw rug, nek en schouders ontlast en zult u de hele dag een aangename houding ervaren. Ook aan het einde van uw werkdag. Voel je fit, ontspannen en voorkom pijnklachten.

Collectie

Bekijk hieronder welke ergonomische zadelkrukken wij aanbieden. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren welke kruk het beste aansluit op u en uw werk. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als een zitting kantelt en bekleding makkelijk afneembaar is. Voor kantoor leveren wij ook ergonomische bureaustoelen. Neem gerust contact met ons op!

of bel 0174 29 77 99

2 weken testen

Maak kennis met ons assortiment

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische zadelkruk - Testperiode aanvragen
Gratis testperiode aanvragen

Ontspannen aan het werk

Merkt u dat in de loop van de dag uw zithouding onaangenaam wordt? En dit misschien wel klachten veroorzaakt? Dan is de kans groot dat u geen ergonomische zadelkruk bezit.

Als u zich focust op het werk gaat het lichaam automatisch op zoek naar een houding die weinig energie kost. Maar dit is geen goede houding. Onderuit zitten of een gebogen rug en nek zijn hier voorbeelden van. Door een ergonomische kruk en de juiste instelling stimuleert u een actieve en rechte houding. Druk op uw wervels neemt af, net zoals de spierspanning.

We hebben ondersteuning nodig omdat we van nature niet de hele dag een actieve houding aannemen. Mist de ondersteuning? Dan zal u neigen onderuit te zakken wat uiteindelijk klachten veroorzaakt. Ook na werk kunt u hiervan nog last hebben.

Vandaar dat BQE de beste zadelkrukken aanbiedt. Wij streven ernaar dat iedereen met een zittend beroep de hele dag een fijne en juiste houding ervaart. Geniet van de vele voordelen!

Hebben u en uw werknemers nog geen ergonomische zadelkruk? BQE adviseert u graag over de beste keuzes.

Dynamic®: Ultieme ergonomische zadelkruk

Onze meest geavanceerde kruk, de Dynamic®, heeft een uniek schaarmechanisme. De rugsteun komt automatisch naar uw rug toe. Dit zorgt voor stimulans om rechtop te zitten. De rugsteun stabiliseert en ondersteunt de onderrug, zo voorkomt het inzakken. BQE is de enige in Europa die deze ergonomische zadelkruk met rugleuning maakt.

Onze ergonomische stoelen staan erom bekend lekker licht te rollen. Ze zijn dus uitermate geschikt voor als u heen en weer wilt bewegen tijdens het werk. Blijf rechtop zitten terwijl u moeiteloos naar de gewenste plek verplaatst. Onze krukken voorzien u van alle gemakken.

Tijdens een afspraak laten we u graag kennis maken met onze krukken. Ervaar de aangename houding en test uw favoriet 2 weken gratis uit op uw werkplek!

Afspraak inplannen

of bel 0174 29 77 99

Ergonomische zadelkruk - Ontspannen werken aan schoonheid en wellness met een ergonomische zadelkruk

Service staat voorop

Goed zitten is meer dan een ergonomische zadelkruk alleen. Allereerst is het de zoektocht naar de juiste kruk die bij u past. BQE heeft een ruim assortiment werkkrukken en stoelen voor professionals. Bijvoorbeeld beauty en wellness professionals, fysiotherapeuten of tandartsen. Niet elke kruk is geschikt voor ieder persoon. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u contact met ons opgenomen? Dan zullen we met u een advies- en selectiegesprek inplannen. Bij ons in de showroom in Den Haag of bij u op locatie. Ook kunt u ons vinden op diverse beurzen.

U krijgt uitgebreid de kans om onze krukken te testen. Als specialist kijken we kritisch naar welke soort kruk geschikt is voor uw rug en past bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Stijlvolle krukken

Naast de werking van de kruk is het ook fijn als het design aansluit bij uw wensen of werkruimte. Onze krukken zijn beschikbaar in vele kleuren. We kunnen het geheel naar uw wens customizen.

Of het nu een zadelkruk voor uw tandartspraktijk, beautysalon of kantoor betreft. BQE ontwerpt het naar uw smaak. We adviseren u waar nodig.

Gratis testperiode: Probeer de kruk in uw werkomgeving

Hebben we uw kruk gevonden? Dan bieden we de mogelijkheid om de gekozen kruk in uw eigen werkomgeving uit te proberen, voor twee weken. Zo kunt u ervaren of de kruk ook in de praktijk aansluit bij uw wensen en de manier van bewegen. Bij BQE bent u verzekerd van een echt passende zadelkruk.

We doorlopen samen met u alle stappen om de kruk te bestellen en volledig op uw lengte, gewicht, voorkeuren en manier van werken af te stellen. Ook na aankoop staat BQE klaar om uw vragen te beantwoorden.

Plan nu uw afspraak

Onze ergonomische zadelkrukken worden al jaren succesvol gebruikt. Zelf ervaren wat een echt goede kruk met rugleuning voor u kan betekenen? Plan dan vandaag nog uw afspraak in. Test en bekijk onze krukken bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Afspraak inplannen

of bel 0174 29 77 99

Veelgestelde vragen

Wat is de beste zadelkruk?

Een goede zadelkruk is ergonomisch en geeft je rug ondersteuning gedurende de hele werkdag. Zo ervaart u een aangename en juiste houding.

Onze meest geavanceerde kruk is de Dynamic®. Deze kruk heeft een rugsteun die automatisch naar u rug toe komt en precies de holte van de rug ondersteund.

Niet iedere kruk past bij iedereen, het is namelijk belangrijk dat deze aansluit op u en uw werksituatie. Daarom voorzien we u graag van advies.

Wat zijn ergonomische krukken?

Een ergonomische kruk zorgt ervoor dat u de hele werkdag een fijne houding ervaart en zorgt dat er geen lichamelijke klachten ontstaan. Dit wordt bereikt door de juiste ondersteuning en het stimuleren van een rechte houding.

Wat is het voordeel van een ergonomische zadelkruk?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan een ergonomische kruk:

1. Betere werkhouding en ontlasting van uw rug, nek en schouders
2. Minder druk op zitbotten
3. Verbeterde doorbloeding
4. Actieve houding, betere concentratie en hoge productiviteit

Het voordeel van een ergonomische zadelkruk is dus dat u wordt ontzien tijdens een lange werkdag en de prestatie wordt gestimuleerd. Dit uit zich in het feit dat u tijdens en na werk geen ongemak of pijn ervaart en een voldaan gevoel overhoudt.