Ga voor meer werkplezier met een ergonomische bureaustoel van BQE

Een kantoorbaan? Dan brengt u vele uren per dag zittend door. Geconcentreerd achter een computer of laptop bent u te druk om op uw werkhouding te letten. Zonder de juiste stoel en ondersteuning zakt het lichaam in en gaat dat een keer pijn doen. Op langere termijn kan dit resulteren in lichamelijke klachten.

Bij BQE heeft u de keuze uit een eigen ontwerp bureaustoel, de ComfortMove Office, en uit een selectie bureaustoelen uit het topsegment. Deze bureaustoelen hebben allemaal een zeer goede rugleuning, een kantelmechanisme en 3 of 4 dimensionale armsteunen. Ze voldoen daarbij aan de NPR richtlijnen en zorgen daardoor dat uw rug minder belast wordt. Tevens, zijn onze eigen ontworpen ergonomische werkstoelen ook inzetbaar in de kantooromgeving.

Heeft u al klachten?
Bekijk hieronder onze ergonomische stoelen en vraag een adviesgesprek aan.

Gratis adviesgesprek

of bel 0174 29 77 99

2 weken testen

Maak kennis met ons assortiment

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische bureaustoel - Testperiode
Gratis testperiode aanvragen

Meer werkplezier met onze ergonomische bureaustoelen

Geconcentreerd werken. Kaarsrecht en op het puntje van de stoel. Dat houdt niemand lang vol. Al snel zitten we onderuit gezakt naar het beeldscherm te turen.

    De gevolgen?
  • Rug en schouders gaan hangen
  • Verhoogde druk op de tussenwervelschijven
  • Het bekken kantelt achterover

Oftewel, meer kans op klachten aan nek, schouders en rug. Hetgeen zelfs kan resulteren in een hernia.

Door de goede instelmogelijkheden van de bureaustoelen is het mogelijk uw stoelinstellingen te optimaliseren. Hierdoor kunt u ontspannen achter uw computer werken zonder hiervoor moeite te doen.

Gegarandeerd meer werkplezier dus!

Gratis adviesgesprek

of bel 0174 29 77 99

BQE - Meer werkplezier met onze ergonomische bureaustoelen

Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

We bieden verschillende ergonomische bureaustoelen aan. Hieronder valt ook een ergonomische bureaukruk. U kunt de bureaustoelen op verschillende manieren verstellen afhankelijk van het type werk achter uw bureau. De stoelen bieden in elke positie een optimale ondersteuning.

Onze eigen ComfortMove stoel heeft een 5cm dik schuim. Dit zorgt voor een goede spreiding van de druk op de benen. Daarnaast beweegt de zitting mee zonder dat u het merkt. Het afknellen van de benen wordt hiermee voorkomen. Iets wat helaas nog vaak voorkomt bij zittende beroepen.

Bij het ontwerp van onze bureaustoelen hebben we rekening gehouden met het toenemende aantal flexwerkers en –plekken. De bediening van de stoel is zeer eenvoudig. Op die manier kan eenieder gebruikmaken van de stoel en deze eenvoudig naar eigen wens instellen.

Naast ergonomische bureaustoelen kunt u ook bij ons terecht voor ergonomische krukken.

BQE - Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

Ook een bureaustoel begint met goed advies

Niet elke bureaustoel zal bij u passen. Een goede, ergonomische stoel is namelijk heel persoonlijk.

Daarom beginnen we de selectie van een stoel altijd met een adviesgesprek. Dit gesprek vindt plaats in onze showroom in Den Haag. We geven u dan onder meer uitleg over een juiste zithouding en het belang van de juiste werkhoogte.

Tijdens dit adviesgesprek gaat u diverse bureaustoelen uitproberen. Onze experts helpen u om te ontdekken welke stoel het beste bij u en uw werk past.

De juiste bureaustoel gevonden?
Dan is het geen kwestie van inpakken en wegwezen. We geven u tips om zo goed mogelijk te zitten en te werken. Onze specialist kan zelfs op uw kantoor langs komen om de stoel op maat voor u in te stellen.

Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen?
Dan staan we voor u klaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u écht goed zit.

BQE - De juiste bureaustoel vinden

Vraag nu uw adviesgesprek aan

Zelf ervaren wat een ergonomische bureaustoel van BQE voor u kan doen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan. Test onze stoelen, leer over de optimale zit- en werkhouding en ervaar hoe u pijnvrij kunt zijn en blijven.

Gratis adviesgesprek

of bel 0174 29 77 99