Werkstoel pedicure: Een optimale houding

U voert uw werk voornamelijk zittend uit. Maar is uw zithouding ook juist en comfortabel? Vaak beginnen we de dag rechtop zittend maar ontstaat daarna de neiging om onderuit te zakken.

Daarom bieden wij ergonomische pedicure werkstoelen aan. Zo worden uw rug, nek en schouders ontlast. Heeft u al klachten rondom deze gebieden? Geen zorgen, onze stoelen en krukken voorkomen en verminderen ongemakken.

Ondersteuning tijdens uw werk

Een juiste zithouding is erg belangrijk, met name als u een lange tijd achterelkaar zit. Het is zeer vervelend om uw cliënten te bedienen als u zelf een onaangename houding ervaart. Onze ergonomische werkstoelen voor pedicures geven u de gehele dag ondersteuning. Ze zijn in hoogte vertelbaar en voorzien van rugleuningen.

Onderstaand ziet u ons assortiment. Wij voorzien u graag van passend advies.
BQE kiest u voor een ontspannen en pijnvrije zithouding!

of bel 0174 29 77 99

2 weken testen

Maak kennis met ons assortiment

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische werkstoel pedicure - 2 weken testen
Gratis testperiode aanvragen

Een passende pedicure werkstoel

Naast dat de stoel of kruk perfect op u dient aan te sluiten is het ook belangrijk dat het past bij het interieur van uw salon of ruimte. Ons assortiment bevat stijlvolle en moderne pedicure werkstoelen. Geheel te ontwerpen naar uw smaak.

We hebben een ruime keuze aan armsteunen, bekleding, zitvormen en wielen. De bekleding is in elke kleur(combinatie) verkrijgbaar. Wij sturen graag onze kleurstalen op, zo maakt u de perfecte match met het bestaande interieur.

Onze service

Waar we beginnen tijdens de zoektocht naar uw pedicure werkstoel? Als eerst starten we met een advies- en selectiegesprek. Hier krijgt u onder andere uitleg over een goede zit- en werkhouding. Het gesprek is zowel mogelijk in onze showroom in Den Haag of bij u op locatie. Daarnaast vindt u ons ook op beurzen.

Tijdens het bezoek kan u diverse ergonomische werkstoelen testen. Een specialist kijkt mee en bepaalt welke soort het best aansluit bij uw rug en werkzaamheden.

Pedicure werkstoel - Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

Gratis testperiode werkstoel pedicure

De gekozen stoel, kruk of zadelkruk uit proberen in uw eigen werkomgeving? Dat kan. Wij snappen dat u de werking en ondersteuning van de stoel het best ervaart in de praktijk. Daarom kunt u de stoel 2 weken testen op uw locatie. BQE verzekerd u van de best passende keuze.

Samen doorlopen we de bestel stappen. Zo bent u verzekerd dat de pedicure werkstoel optimaal op uw lichaam is afgesteld.

Plan uw afspraak

Ons assortiment ontdekken? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Afspraak inplannen

of bel 0174 29 77 99