Ergonomische kruk: Wij zorgen voor uw rug

Dagelijks zorgt u ervoor dat uw cliënten zich fit, ontspannen en mooi voelen. Ze beleven een echt zen-momentje en voelen zich compleet verzorgd.

Maar wie zorgt er in de tussentijd voor u? De ergonomische krukken van BQE zijn meer dan een standaard taboeret of kruk. Ze ontlasten uw rug, nek en schouders. De krukken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een rugleuning. U voelt zich fitter, minder gespannen en bovenal pijnvrij.

Niet een saaie en degelijke ergonomische zadelkruk, maar juist een stijlvolle en moderne kruk of bureaustoel. Ontworpen naar uw smaak en in de kleur die helemaal past bij uw beauty- of wellness salon.

Gratis adviesgesprek

of bel 0174 29 77 99

Proefplaatsing

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische zadelkruk - Proefplaatsing aanvragen
Proefplaatsing aanvragen

Ontspannen werken aan schoonheid en wellness met een ergonomische kruk

U begint de dag geconcentreerd. Rechtop zittend behandelt u cliënten. Maar voor hoe lang? Niemand blijft van nature de hele dag actief en rechtop zitten. Zonder goede ondersteuning heeft iedereen de neiging onderuit te zakken.

Dat veroorzaakt vroeg of laat klachten aan rug, nek en/of schouders. Zeker als u veel zit. Er komt namelijk meer druk op de wervels en de spierspanning neemt toe.

Met een ergonomische zadelkruk van BQE wordt u gestimuleerd rechtop te zitten. Oftewel een actieve zithouding aan te nemen met daarbij een ondersteuning voor de rug. Hierdoor voelt u zich aan het einde van een werkdag fitter. Ook verkleint u de kans op pijnklachten en in het ergste geval zelfs een hernia.

De ultieme ergonomische zadelkruk: Dynamic®

Onze meest geavanceerde ergonomische kruk, de Dynamic®, voor beauty- en wellness-specialisten heeft een uniek schaarmechanisme. De rugsteun van deze kruk komt automatisch naar de rug toe waardoor u gestimuleerd wordt om rechtop te zitten. De rugsteun stabiliseert en ondersteunt de onderrug om inzakken te voorkomen. BQE is de enige in Europa die deze ergonomische zadelkruk maakt.

Niet onbelangrijk: Onze ergonomische krukken staan erom bekend lekker licht te rollen. Wel zo handig als u heen en weer beweegt tussen uw cliënt en de producten die u gebruikt.

Ergonomische kruk - Ontspannen werken aan schoonheid en wellness met een ergonomische kruk

Een stijlvolle ergonomische kruk die past in uw salon

Het design is niet de belangrijkste factor bij het kiezen van een ergonomische kruk. Toch begrijpen we als geen ander dat de uitstraling ook belangrijk is. De kruk moet volledig passen in het interieur van de salon of praktijk. Een belangrijk onderdeel voor de beleving van cliënten.

Onze ergonomische krukken zijn strak en modern ontworpen. Daarnaast zijn ze naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze aan armsteunen, bekleding, zitvormen en wielen.

Onze bekleding is leverbaar in elke denkbare kleur en kleurcombinatie. Zeker weten dat u de juiste kleur kiest voor uw praktijk of salon? Dan sturen we graag onze kleurstalen op, zodat u zelf de match kunt maken.

Ergonomische kruk - Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

Service staat voorop

Goed zitten is meer dan een ergonomische kruk alleen. Allereerst is het de zoektocht naar de juiste kruk die bij u past. BQE heeft een ruim assortiment werkkrukken en stoelen voor beauty en wellness professionals. Toch zullen ze niet allemaal bij u passen.

Daarom beginnen wij altijd met een advies- en selectiegesprek. Bij ons in de showroom in Den Haag of bij u op locatie. Ook kunt u ons vinden op een van de vele beurzen waar we aanwezig zijn. We geven u uitleg over onder meer de goede manier van zitten en de juiste werkhouding.

U krijgt uitgebreid de kans om verschillende ergonomische zadelkrukken te testen. Onze specialisten kijken met u mee om te zien welke soort de juiste keuze is voor uw rug en past bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Is de keuze gemaakt?
Wij bieden de mogelijkheid om de gekozen ergonomische kruk in uw praktijk voor twee weken uit te proberen.

Vervolgens doorlopen we samen met u alle stappen om de kruk te bestellen en volledig op uw lengte, gewicht, voorkeuren en manier van werken in te stellen. Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen? Dan staan we uiteraard voor u klaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u écht goed zit.

Ergonomische zadelkruk - De juiste bureaustoel vinden

Vraag nu uw adviesgesprek aan

Wilt u zelf ervaren wat een echt goede ergonomische zadelkruk voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan. Test onze krukken bij ons in de showroom of bij u op locatie, leer over de optimale zit- en werkhouding en ervaar hoe u pijnvrij kunt zijn en blijven.