Ergonomische kruk: Wij zorgen voor uw rug

U zorgt er dagelijks voor dat cliënten zich fit, ontspannen en mooi voelen. Ze beleven een echt zen-momentje en voelen zich compleet verzorgd.

Maar wie zorgt er in de tussentijd voor u? De ergonomische krukken van BQE zijn meer dan een standaard taboeret of kruk. Ze zijn speciaal ontwikkeld om uw rug, nek en schouders te ontlasten. De krukken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een rugleuning. Zo bieden we extra ondersteuning voor u rug aan, ook bij langdurig en intensief gebruik. U voelt zich fitter, minder gespannen en bovenal pijnvrij.

Niet een saaie en degelijke ergonomische kruk, maar juist een stijlvolle en moderne ergonomische stoel of kruk. Ontworpen naar uw smaak en in de kleur die helemaal past bij uw beauty- / wellness salon of werkruimte.

Of u nu werkt als schoonheidsspecialiste of pedicure, wanneer u voor een lange tijd in dezelfde houding zit is een ergonomische kruk de beste keuze. Wij hebben de juiste kruk voor u!

of bel 0174 29 77 99

2 weken testen

Maak kennis met ons assortiment

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische kruk - Proefplaatsing aanvragen
Gratis testperiode aanvragen

Ontspannen werken met de juiste zithouding

U begint de dag geconcentreerd. Rechtop zittend behandelt u cliënten. Maar voor hoe lang? Niemand blijft van nature de hele dag rechtop en actief zitten. Zonder goede ondersteuning heeft iedereen de neiging onderuit te zakken.

Dat veroorzaakt vroeg of laat klachten aan rug, nek en/of schouders. Zeker als u voornamelijk zittend het werk uitvoert. Er komt namelijk meer druk op de wervels en de spierspanning neemt toe. Dit heeft als gevolg dat u pijn kan ervaren tijdens maar ook na het werk.

Een kruk die ergonomisch is stimuleert u rechtop te zitten. Oftewel een actieve zithouding aan te nemen met daarbij ondersteuning voor de rug. Hierdoor voelt u zich aan het einde van een werkdag fitter. Ook verkleint u de kans op pijnklachten en in het ergste geval zelfs een hernia.

Zo ziet u dat ergonomisch zitten vele voordelen met zich mee brengt. Hebben u en uw werknemers nog geen ergonomische stoel of ergonomische bureaukruk? BQE adviseert u graag over de beste keuzes. Voorkom klachten en kies voor een comfortabele houding!

De ultieme ergonomische kruk: Dynamic®

Onze meest geavanceerde ergonomische zadelkruk, de Dynamic®, voor beauty- en wellness-specialisten heeft een uniek schaarmechanisme. De rugsteun van deze kruk komt automatisch naar de rug toe waardoor u gestimuleerd wordt om rechtop te zitten. De rugsteun stabiliseert en ondersteunt de onderrug om inzakken te voorkomen. BQE is de enige in Europa die deze ergonomische kruk met rugleuning maakt.

Ergonomische rolkruk

Niet onbelangrijk: Onze ergonomische stoelen staan erom bekend lekker licht te rollen en hebben stevige wielen. Ze zijn dus uitermate geschikt voor als u heen en weer dient te bewegen tussen uw cliënt en de nodige producten. Zo kunt rechtop blijven zitten en zich zonder moeite naar de juiste plek verplaatsen. Hierdoor voorziet een ergonomische rolkruk u van alle gemakken.

Customize uw stoel

Bij BQE kunt u het design van de stoel of kruk geheel naar wens laten uitvoeren. Zo zal de kruk goed op u zijn afgestemd maar ook op het interieur van de ruimte.

Kies de kleuren voor de bekleding en eventuele extra accessoires, zoals armsteunen. Wij bespreken graag de mogelijkheden en adviseren u waar nodig.

Tijdens een afspraak laten we u graag kennis maken met onze stoelen. Ervaar de aangename houding en test uw favoriet 2 weken gratis uit op uw werkplek!

Afspraak inplannen

of bel 0174 29 77 99

Ergonomische kruk - Ontspannen werken aan schoonheid en wellness met een ergonomische kruk

Een gezonde werkplek met een ergonomische kruk

Bij het creëren van een veilige en gezonde werkplek speelt ergonomie een belangrijke rol. De inrichting van de werkomgeving dient het comfort én de efficiency van werknemers te bevorderen. De krukken van BQE zijn stuk voor stuk een slimme oplossing voor een ergonomisch gezonde werkplek. Ergonomisch werken bevordert het plezier van de werknemers en daarmee de productiviteit. Het voorkomt ongemak, fouten en uitval.

De krukken en stoelen van BQE stimuleren de intuïtieve bewegingen van de mens. Daarnaast volgen ze de bewegingen van het lichaam. Hierdoor ga je op een natuurlijke wijze zitten en een optimale houding aannemen. Voor zowel zijwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Kies voor een ergonomische BQE kruk en creëer een gezonde werkplek.

Ons assortiment ergonomische krukken

Wij hebben een ruim assortiment aan ergonomische krukken. Bovenstaand kunt u onze verschillende soorten bekijken. Ze hebben allemaal unieke kenmerken waardoor er altijd een kruk voor uw beroep tussen zit, die ook nog aansluit op uw lichaam. Of u nu tandarts of beautyspecialist bent, het is heel belangrijk om uw lichaam de beste zithouding te gunnen. Zo zult u aan het einde van de werkdag nog steeds een prettig en energiek gevoel ervaren.

Wij hebben ook krukken die passen bij zit sta werkzaamheden. Onze Ergosolex zit sta kruk is bijvoorbeeld voor zowel zittend als staand werk geschikt. Zo zult u tijdens elke houding de juiste steun ervaren. Wij adviseren u graag of onze diverse krukken en beste opties.

Een stijlvol design dat past in uw salon

Het design is niet de belangrijkste factor bij het kiezen van een ergonomische werkkruk . Toch begrijpen we als geen ander dat de uitstraling ook belangrijk is. De kruk moet volledig passen in het interieur van de salon, praktijk of werkruimte. Een belangrijk onderdeel voor de beleving van cliënten.

Onze ergonomische (zadel)krukken zijn strak en modern ontworpen. Daarnaast zijn ze naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze aan armsteunen, bekleding, zitvormen en wielen.

Onze bekleding is leverbaar in elke denkbare kleur en kleurcombinatie. Zeker weten dat u de juiste kleur kiest voor uw praktijk of salon? Dan sturen we graag onze kleurstalen op, zodat u zelf de match kunt maken.

Ergonomische kruk - Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

Service staat voorop

Goed zitten is meer dan een ergonomische kruk alleen. Allereerst is het de zoektocht naar de juiste kruk die bij u past. BQE heeft een ruim assortiment werkkrukken en stoelen voor beauty en wellness professionals. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een kruk voor een fysiotherapeut of een laboratorium kruk. Niet al onze werkkrukken zullen bij u passen. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Als eerst beginnen wij altijd met een advies- en selectiegesprek. Bij ons in de showroom in Den Haag of bij u op locatie. Ook kunt u ons vinden op een van de vele beurzen waar we aanwezig zijn. We geven u uitleg over onder meer de goede manier van zitten en de juiste werkhouding.

U krijgt uitgebreid de kans om verschillende krukken te testen. Onze specialisten kijken met u mee om te zien welke soort de juiste keuze is voor uw rug en past bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Probeer de kruk uit in uw werkomgeving

Is de keuze gemaakt? Wij bieden de mogelijkheid om de gekozen kruk in uw praktijk voor twee weken uit te proberen. Zo kunt u beleven of de kruk ook in de eigen omgeving aansluit bij uw wensen en de manier van bewegen. Bij BQE bent u verzekerd van een echt passende werkkruk.

We doorlopen samen met u alle stappen om de kruk te bestellen en volledig op uw lengte, gewicht, voorkeuren en manier van werken in te stellen. Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen? Dan staan we uiteraard voor u klaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u écht goed zit.

U kunt ook bij ons terecht voor een ergonomische bureaustoel.

Ergonomische kruk - De juiste bureaustoel vinden

De voordelen op een rij

Zoals u wellicht gelezen heeft biedt onze ergonomische kruk vele voordelen. Deze voordelen zetten wij graag voor u op een rijtje. Wel zo overzichtelijk. De belangrijkste voordelen van onze krukken zijn:

  • De kruk met ergonomische kernemerken stimuleert een actieve rechte zithouding. Dit is aangenaam voor uw lichaam en voorkomt lichamelijke klachten.
  • Onze krukken rollen licht. Hierdoor kunt u makkelijk heen en weer bewegen tussen uw cliënt en de nodige producten, zonder uw houding te veranderen. Een ergonomische rolkruk biedt u veel comfort tijdens het werk.
  • De kruk past altijd bij zijn omgeving doordat u het design geheel kunt customizen.
  • Verzekerd van een passende kruk door onze testperiode.

Plan nu uw afspraak en ervaar onze krukken

Onze ergonomische krukken worden al jaren door onze klanten succesvol gebruikt. Zelf ervaren wat een echt goede kruk met rugleuning voor u kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Test en bekijk onze krukken bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Leer over de optimale zit- en werkhouding en ervaar hoe u pijnvrij kunt zijn en blijven. Onze specialisten helpen u graag verder met een comfortabele en juiste manier van werken.

Een ergonomische kruk op wielen ondersteunt en zorgt ervoor dat u gedurende de hele dag comfortabel zit en werkt. Wacht dus niet langer, uw rug verdient het beste. Onze producten zorgen voor een fijne en productieve werkdag. Als u zich fijn voelt brengt u dit ook over op uw cliënten. Een win-win situatie. We horen graag over uw wensen.

Afspraak inplannen

of bel 0174 29 77 99

Veelgestelde vragen

Wat is de beste ergonomische kruk?

Een goede ergonomische kruk geeft je rug ondersteuning en zorgt gedurende de hele dag voor een aangename en juiste houding.

Onze meest geavanceerde kruk is de Dynamic. Deze kruk heeft een rugsteun die automatisch naar u rug toe komt en precies de holte van de rug ondersteund.

Niet bij iedereen past dezelfde kruk, het is namelijk belangrijk dat deze past bij u en uw werksituatie. Daarom voorzien we u graag van advies.

Waarom een zadelkruk?

Een ergonomische zadelkruk is aangenaam voor uw rug en voorkomt overbelasting. Het heeft een specifieke vorm die u een actieve houding geeft tijdens het werken. Daarom is het kiezen voor een zadelkruk een fijne keuze voor uw rug.

Is een kruk goed voor je rug?

Een juist opgebouwde en ingestelde kruk kan uw rug ondersteunen en ontzien tijdens een lange werkdag. Een ergonomische (zadel)kruk is net zo goed voor uw rug als een ergonomische stoel.

Waarom is een goede zithouding belangrijk?

Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld pijn in de rug of nek. Hoe langer u zit tijdens het werk hoe belangrijker het is dat u de juiste houding aanneemt. Een verkeerde houding kan namelijk zelfs leiden tot een hernia, dit wilt u voorkomen.

Naast het voorkomen van klachten zult u zich achteraf ook fitter voelen bij een goede zithouding. Verder is het natuurlijk ook gewoon fijn als u tijdens het werk een aangename houding ervaart.