Ergonomische kruk: Wij zorgen voor uw rug

U zorgt er dagelijks voor dat cliënten zich fit, ontspannen en mooi voelen. Ze beleven een echt zen-momentje en voelen zich compleet verzorgd.

Maar wie zorgt er in de tussentijd voor u? De ergonomische krukken van BQE zijn meer dan een standaard taboeret of kruk. Ze ontlasten uw rug, nek en schouders. De krukken zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een rugleuning. Zo bieden we volledige ondersteuning voor u rug aan, ook bij langdurig zitten. U voelt zich fitter, minder gespannen en bovenal pijnvrij.

Niet een saaie en degelijke ergonomische zadelkruk, maar juist een stijlvolle en moderne kruk of bureaustoel. Ontworpen naar uw smaak en in de kleur die helemaal past bij uw beauty- / wellness salon of werkruimte.

Of u nu werkt als schoonheidsspecialiste of pedicure, wij hebben de juiste kruk voor u.

Bekijk hieronder welke krukken wij aanbieden en wat de mogelijkheden zijn. Heeft u vragen of bent u benieuwd welke kruk het meest geschikt is voor u? Neem gerust contact op. Wij voorzien u graag van advies zodat u voortaan klachtenloos en met extra comfort uw werk kunt uitvoeren.

Gratis adviesgesprek

of bel 0174 29 77 99

Proefplaatsing

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische zadelkruk - Proefplaatsing aanvragen
Proefplaatsing aanvragen

Ontspannen werken met de juiste zithouding

U begint de dag geconcentreerd. Rechtop zittend behandelt u cliënten. Maar voor hoe lang? Niemand blijft van nature de hele dag actief en rechtop zitten. Zonder goede ondersteuning heeft iedereen de neiging onderuit te zakken.

Dat veroorzaakt vroeg of laat klachten aan rug, nek en/of schouders. Zeker als u voornamelijk zittend het werk uitvoert. Er komt namelijk meer druk op de wervels en de spierspanning neemt toe. Dit heeft als gevolg dat u pijn kan ervaren tijdens maar ook na het werk.

Met een ergonomische zadelkruk van BQE wordt u gestimuleerd rechtop te zitten. Oftewel een actieve zithouding aan te nemen met daarbij een ondersteuning voor de rug. Hierdoor voelt u zich aan het einde van een werkdag fitter. Ook verkleint u de kans op pijnklachten en in het ergste geval zelfs een hernia.

Zo ziet u dat ergonomisch zitten vele voordelen met zich mee brengt. Hebben u en uw werknemers nog geen ergonomische kruk of ergonomische bureaustoel? BQE adviseert u graag over de beste keuzes. Voorkom klachten en kies voor een comfortabele houding!

De ultieme ergonomische zadelkruk: Dynamic®

Onze meest geavanceerde ergonomische zadelkruk, de Dynamic®, voor beauty- en wellness-specialisten heeft een uniek schaarmechanisme. De rugsteun van deze kruk komt automatisch naar de rug toe waardoor u gestimuleerd wordt om rechtop te zitten. De rugsteun stabiliseert en ondersteunt de onderrug om inzakken te voorkomen. BQE is de enige in Europa die deze ergonomische zadelkruk maakt.

Niet onbelangrijk: Onze krukken staan erom bekend lekker licht te rollen. Ze zijn dus uitermate geschikt voor als u heen en weer dient te bewegen tussen uw cliënt en de nodige producten. Zo kunt rechtop blijven zitten en zich zonder moeite naar de juiste plek verplaatsen.

Ergonomische kruk - Ontspannen werken aan schoonheid en wellness met een ergonomische kruk

Een gezonde werkplek met een ergonomische zadelkruk

Bij het creëren van een veilige en gezonde werkplek speelt ergonomie een belangrijke rol. De inrichting van de werkomgeving dient het comfort én de efficiency van werknemers te bevorderen. De krukken van BQE zijn stuk voor stuk een slimme oplossing voor een ergonomisch gezonde werkplek. Ergonomisch werken bevordert het plezier van de werknemers en daarmee de productiviteit. Het voorkomt ongemak, fouten en uitval.

De ergonomische zadelkrukken en stoelen van BQE stimuleren de intuïtieve bewegingen van de mens. Daarnaast volgen ze de bewegingen van het lichaam. Hierdoor ga je op een natuurlijke wijze zitten en is er sprake van een optimale houding. Voor zowel zijwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Kies voor een ergonomische BQE kruk en creëer een gezonde werkplek.

Een stijlvol design dat past in uw salon

Het design is niet de belangrijkste factor bij het kiezen van een ergonomische kruk. Toch begrijpen we als geen ander dat de uitstraling ook belangrijk is. De kruk moet volledig passen in het interieur van de salon, praktijk of werkruimte. Een belangrijk onderdeel voor de beleving van cliënten.

Onze ergonomische (zadel)krukken zijn strak en modern ontworpen. Daarnaast zijn ze naar eigen wens samen te stellen. Met een ruime keuze aan armsteunen, bekleding, zitvormen en wielen.

Onze bekleding is leverbaar in elke denkbare kleur en kleurcombinatie. Zeker weten dat u de juiste kleur kiest voor uw praktijk of salon? Dan sturen we graag onze kleurstalen op, zodat u zelf de match kunt maken.

Ergonomische kruk - Diverse ergonomische bureaustoelen om te ontdekken

Service staat voorop

Goed zitten is meer dan een ergonomische zadelkruk alleen. Allereerst is het de zoektocht naar de juiste kruk die bij u past. BQE heeft een ruim assortiment werkkrukken en stoelen voor beauty en wellness professionals. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een zadelkruk voor een fysiotherapeut of een laboratorium kruk. Niet al onze werkkrukken zullen bij u passen. Daarom helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Als eerst beginnen wij altijd met een advies- en selectiegesprek. Bij ons in de showroom in Den Haag of bij u op locatie. Ook kunt u ons vinden op een van de vele beurzen waar we aanwezig zijn. We geven u uitleg over onder meer de goede manier van zitten en de juiste werkhouding.

U krijgt uitgebreid de kans om verschillende ergonomische zadelkrukken te testen. Onze specialisten kijken met u mee om te zien welke soort de juiste keuze is voor uw rug en past bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Probeer de kruk uit in uw werkomgeving

Is de keuze gemaakt? Wij bieden de mogelijkheid om de gekozen kruk in uw praktijk voor twee weken uit te proberen. Zo kunt u beleven of de kruk ook in de eigen omgeving aansluit bij uw wensen en de manier van bewegen. Bij BQE bent u verzekerd van een echt passende werkkruk.

We doorlopen samen met u alle stappen om de kruk te bestellen en volledig op uw lengte, gewicht, voorkeuren en manier van werken in te stellen. Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen? Dan staan we uiteraard voor u klaar. Wij zijn namelijk pas tevreden als u écht goed zit.

Ergonomische zadelkruk - De juiste bureaustoel vinden

Vraag nu uw adviesgesprek aan

Zelf ervaren wat een echt goede ergonomische zadelkruk met rugleuning voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan. Test en bekijk onze krukken bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Leer over de optimale zit- en werkhouding en ervaar hoe u pijnvrij kunt zijn en blijven. Onze specialisten helpen u graag verder met een comfortabele en juiste manier van werken.

Een zadelkruk ondersteunt en zorgt ervoor dat u gedurende de hele dag comfortabel zit. Wacht dus niet langer, uw rug verdient het beste. Onze producten zorgen voor een fijne en productieve werkdag. Als u zich fijn voelt brengt u dit ook over op uw cliënten. Een win-win situatie. We horen graag over uw wensen.