Ergonomische bureaustoel

Zittend werken aan gezondheid?

Zelfstandige professionals hebben niets met ziekteverzuim. En actieve medewerkers kiezen voor werkplezier. Dat vraagt om serieuze stoelen.

Kantoormeubilair overtreffende trap

Wáár u ook kantoor houdt: een ergonomische bureaustoel is voorwaarde voor gezond ondernemen. Het werkplezier bij de juiste ergonomische stoel is enorm – maar hoe vind je een échte? Daarom is BQE gespecialiseerd in stoelen van hoge kwaliteit, onder andere ontwikkeld in eigen huis vanuit gedegen kennis van zaken. Zo krijgt u de stoel die perfect ondersteunt in de juiste werkhouding. En dat noemen wij de échte ergonomische stoelen.

Meer informatie

of bel 0174 29 77 99

Proefplaatsing

Ervaar zelf op de werkplek

Ergonomische bureaustoel - Proefplaatsing aanvragen
Proefplaatsing aanvragen
Ergonomische bureaustoel - Office referentie

Office

“Beste Irene en Frans,
Met plezier wil ik jullie vertellen hoe blij ik ben met jullie dienstverlening.
1. De aanleiding om een stoel van jullie te nemen:
Ik heb al jaren rugklachten en met een grotendeels zittend beroep is dat niet handig. De afgelopen jaren heb ik al vele soorten bureaustoelen gehad en getest, maar nooit echt dé stoel gevonden waar ik gelijk goed op zat.
ik ben bij jullie geweest voor een 1 op 1 en tijdens dat gesprek zat ik op 1 van jullie stoelen. Dat zat al bijzonder prettig. Na jullie 10 minuten presentatie waarbij Irene uitlegde dat onze zithouding bepalend is en dat dit anders is dan overal wordt gepromoot was ik om.
2. Hoe ik de geleverde dienst heb ervaren:
Zeer positief. Met Irene heb ik meerdere stoelen getest tot we de juiste voor mij hadden gevonden. De uitleg over zitten, werkhouding, bureauhoogte, etc. bij deze test was prettig. De gekozen stoel werd vervolgens afgeleverd en ingesteld door Frans en toen bleek gelijk dat mijn bureau ook aangepast moest worden. Dat advies heb ik opgevolgd en mijn bureau heb ik verhoogd en ik heb nu naar mijn idee een heerlijke werkplek.
3. Wat jullie stoel mij heeft opgeleverd:
Het voelt als een opluchting. Ik zit eindelijk goed. Mijn nieuwe actievere werkhouding zorgt ervoor dat ik A beter zit, maar B ook sneller opsta en van houding wissel. Dit tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik gedurende werkdag veel meer ontspannen zit en dat mijn rugklachten aanzienlijk minder zijn na een lange dag werken.
Het voelt echt als een opluchting en ik kan iedereen aanbevelen om een stoel van BQE te testen… en na het testen wil je hem ook gewoon hebben.

Dank jullie wel!” Dennis Hardes (De Huisstijlkliniek)

Ergonomische Bureaustoel - Logo